Op 5 juni is er in ACU een benefietfeest voor de anti-jacht campagne.
De Amsterdamse band Kruel Fakts zal het startschot geven, waarna het Utregse Agents of Enthropy de boel lekker zullen aanjagen! Als vanzelfsprekend zal een activist van GroenFront! komen vertellen over de jacht op de Veluwe, en vooral hoe je zelf mee kan doen aan de actie-campagne.Ook de GroenFront! boekenstand zal aanwezig zijn, en de avond word afgesloten door DJ-koppel A&A. De jagermeister staat vast klaar, want vanavond word het een knalfuif!

Op de Veluwe worden elk jaar duizenden Wilde zwijnen en Edelherten afgeschoten. Onder het mom van schadebestrijding en populatiebeheer schieten jagers jaarlijks 60 tot 80% van deze prachtige dieren dood. Dit bloedbad is niet alleen schadelijk voor de dieren zelf, ook de natuurlijke balans word wreed verstoort en zo word het hele Veluwse ecosysteem ontwricht. Daarom is het netwerk van eco-activisten GroenFront! afgelopen najaar begonnen met een campagne tegen de jacht op de Veluwe.

Vanavond is er in ACU een benefietfeest voor deze anti-jacht campagne. De Amsterdamse band Kruel Fakts zal het startschot geven, waarna het Utregse Agents of Enthropy de boel lekker zullen aanjagen! Als vanzelfsprekend zal een activist van GroenFront! komen vertellen over de jacht op de Veluwe, en vooral hoe je zelf mee kan doen aan de actie-campagne. Ook de GroenFront! boekenstand zal aanwezig zijn, en de avond word afgesloten door DJ-koppel A&A. De jagermeister staat vast klaar, want vanavond word het een knalfuif!

Locatie: Politiek Cultureel Centrum ACU, Voorstraat 71, Utrecht
Deur: 21:00
Schade: 3 tot 5 euro

Meer info: www.acu.nl of Poster: