GroenFront! voert geen actie om de media te halen, we gaan ook door als de camera’s weg zijn. Een keer de voorpagina halen veranderd de wereld niet. Toch hebben we vaak de voorpagina’s gehaald, of waren we, zoals tijdens de ontruiming van de Betuwelijn en Schinveld, het eerste item in het NOS Journaal. En soms verschenen er goede, en mindere achtergrondstukken over GroenFront zelf. Trotst zijn we natuurlijk ook op het boek van journalisten Henri Haenen en Marcel van Hoorn schreven over de Slag om Schinveld. Oud TV materiaal is te vinden op ons youtube kanaal.

GroenFront! Voor journalisten.
Ja, we staan altijd open voor interviews, soms nemen we zelfs journalisten mee op acties. En we zien ze graag zodra we ergens opduiken. Maar… we voeren onze acties niet om de krant te halen, of om ons punt te maken. En we zijn geen professionele organisatie, dus zijn niet altijd 24/7 bereikbaar. Onze fans bij de inlichtingendiensten veroorzaken een aantal beperkingen voor wat we voor journalisten kunnen doen. Graag uw begrip.

Meld je aan voor onze perslijst en ontvang automatisch al onze persberichten.
Volg ons op twitter en je krijgt ook alle updates.

En tip: we waarderen journalisten met hart voor hun vak. Oftewel journalisten die zich ingelezen hebben op deze website, hoor en wederhoor toepassen

email : pers@goenfront.nl
twitter : @GroenFront