Groenfront organiseert als onderdeel van de lopende anti-jacht campagne in de periode van zaterdag 3 t/m zondag 11 augustus een kampeerweek.

Tijdens deze week worden er vanuit een basiskamp, nabij de Veluwe, anti-jacht acties georganiseerd over de gehele Veluwe. Door middel van GPS speurtocht gaan we zo veel mogelijk jachthutten en andere jachtobjecten op diverse plekken op de Veluwe verder in kaart brengen. Ook zullen er tijdens deze week verschillende excursies georganiseerd worden. Zoals dauwtrappen, een workshop ‘Actievoeren met Groenfront’, vleermuisexcursies, diverse wandelingen en fietstochten. In de avond wordt er biologisch vegetarisch gegeten en kun je relaxen bij het kampvuur.

Kosten: Het kampeerterrein is kosteloos door een sympathisant van de anti-jacht campagne beschikbaar gesteld. De kosten voor het eten worden p.p. op €75,- geschat.
Locatie: Op fietsafstand van treinstation. Exacte locatie wordt op later moment aan de deelnemers bekend gemaakt.
Deelnemers: Maximaal 20 personen (max 15 tenten)
Vervoer: Neem je fiets mee
Aanmelden: info[at]groengront[dot]nl Je kunt je ook voor 1 of een paar dagen aanmelden. Maar deelnemers voor de hele week krijgen voorrang

Wil je zelf of weet je nog iemand die het leuk vind om tijdens deze actie- week een workshop of excursies te organiseren stuur dan een mailtje naar info[at]groenfront[dot]nl