Oproep tot solidariteits-activiteiten

GroenFront! roept de actiebeweging in Nederland, Belgie en Duitsland op tot solidariteits-activiteiten.

Nu het actiekamp in Schinveld redelijk goed loopt heeft GroenFront! erg veel behoefte aan verschillende typen activiteiten in Nederland, Belgie en Duitsland.
Helaas heeft GroenFront! het nu te druk met het actiekamp, dus hopen we dat andere mensen ons hierbij willen helpen.

We hopen dat verschillende mensen dit voor (en i.s.m) GroenFront! willen organiseren. Hierbij denken we voornamelijk aan een drietal mogelijke activiteiten:

1) Info-avond
Organiseer bij jouw in de stad een informatie-avond over Schinveld en het actiekamp aldaar. Hiermee hopen we meer mensen te kunnen informeren over de stand van zaken in Schinveld en enthousiast te krijgen voor het actiekamp. Uiteraard zullen we dan ervoor zorgen dat er sprekers uit het actiekamp bij de info-avond zijn en dat er verder een standje is met boeken, T-shirts en meer informatie.

2) Benefiet
Organiseer bij jouw in de stad een benefiet voor GroenFront! Een actiekamp kost een hoop geld en extra donaties zijn meer dan welkom zijn. Indien je dit gaat organiseren zullen er uiteraard ook mensen van het actiekamp aanwezig zijn om het een-en-ander te verduidelijken en ook hier kan het GroenFront!-standje bij aanwezig zijn.

Donaties zijn sowieso zeer welkom. Hierbij valt ook te denken aan fooienpotten, donatiepotten van je lokale (kraak)kroeg en dergelijke.

3) Solidariteits-actie
Gebruik je fantasie….