GroenFront! Groningen organiseert van 6 t/m 10 mei in Groningen een zomerse gathering in Leermens met op 9 mei om 13.00 een actie bij de NAM gaslocatie aan de Waddenzee bij Bierum (Uiteinderweg) , en de rest van de week workshops, activiteiten en gezelligheid discussie rondom gaswinning en klimaatstrijd, actietraining en we vullen de avonduren met de geur van kampvuurtjes en vrolijke muziek. Een dagje langskomen kan natuurlijk ook, overnachten is niet noodzakelijk.

Meer informatie en aanmelden hier onder. Info number 06 83364 238 actieweek[at]groenfront[dot]nl

Locatie: Leermens
Vrijwillige donatie: 5,- per dag voor de onkosten, plus een donatie voor het eten.

Voorlopig programma.
Woensdag:
Inloop vanaf 16:00 en cultureel/informatief avondprogramma.

Donderdag:
Workshops over klimaat, de Climate Games, je eigen huis gasvrij maken, Transition Towns en actietraining en cultureel/informatief avondprogramma met live muziek.

Vrijdag:
Workshops over media, aardgas en klimaat, duurzaam activisme, gebruik van lock-ons, je rechten als activist, inlichtingendiensten en activisme met aansluitend een cultureel/informatief avondprogramma met live muziek.

Zaterdag:
Tegengas actie bij NAM locatie Bierum (Uiteinderweg) aan de Waddenzee van 13.00 -15.00

Zondag:
Rustig wakker worden, zondags ontbijtje, spulletjes pakken en op huis aan.

Vrijwilligers.
Het kamp wordt georganiseerd door vrijwilligers en sympathisanten. Dit betekend dat we vaak juist ook nog alle extra handjes goed kunnen gebruiken. Tijdens het kamp zal er bijvoorbeeld ook een afwas gedaan moeten worden en dergelijken.

Kamperen.
Wil je blijven kamperen, leuk! Meld je dan wel aan via de email: actieweek[at]groenfront[dot]nl. We willen graag dat iedere overnachter straks zijn tentje op kan zetten, en aanmeldingen helpen ons om een goede inschatting te maken van het te verwachten aantal deelnemers, dit ivm een beperkt aantal slaapplekken.

En omdat een gathering organiseren nogal wat energie kost, zijn wij altijd blij met helpende handen. Wil je een bijdrage leveren, of heb je ons iets aan te bieden, graag! Zo worden we blij van pallethout, verf, hoeslakens en ander materiaal! Stuur een mailtje naar actieweek[at]groenfront[dot]nl als je denkt ons ergens mee te kunnen helpen!

Groetjes, GroenFront!